Hammerly

Holdnavn: Hammerly

Holdleder: Patrick Hansen og Michael John North
Tlf: 26271575

Kontaktinfo: soejlernesorden@gmail.com

Race: Mennesker, Elvere, Halvelvere, Dværge. Men alle racer er velkomne, så længe det giver mening.

Spiltype: Hyggespil internt, diplomati, og intrige-spil udadtil. Mellem på kamp,Dvs at vi kæmpe, men ikke som primær ting.

Status: Lukket. Det betyder ikke, at man ikke kan komme på holdet, men det skal give mening og der skal være kemi mellem spillerne. Krav: At du opfører dig ordentligt, more dig og går bare lidt op i dit udstyr og spil.

Placering: Hammerly. Centralt i skoven, tæt på handelshuset (der hvor det hele sker), tæt på toiletterne.

Ingame beskrivelse: Hammerly er en stor samling af Narabondere, som er stolte og loyale. De kæmper for deres land og støtter Regenten 100% Der er også Dværge i Hammerly. De er handlende, arbejdtsomme og stærke, udover fysisk, så er de stærke at have på sin side. Der er Halvevlere, Elvere, Mennesker og Dværge, så kom frisk.

Offgame beskrivelse: Hammerly tager gerne imod nye spillere, men som før sagt, så skal nye spillere godkendes først. Vi i Hammerly, går meget op i hygge og at folk har en god oplevelse i skoven. Vi giver tid til at folk kan komme godt ind i vores spil og vi er meget behjælpelige, hvis der er spillere, med særlige behov eller bare skal have skrevet en god Baggrunds historie. Hammerly er, Kro, Urtkyndige, præster, Vagter, bryggere, munke og meget mere. Ingen fest, som Hammerly's