2020

Teaser marts 2020.

”O min elskede due.
Det piner mit hjerte, at jeg på ny bliver nød til at skuffe dig. Da min orlov igen er blevet inddraget. Jeg når ikke hjem inden lille Johan’s fødelsesdag. Og jeg kan næsten ikke bære dette. Du må love mig at du fortæller ham at jeg ville være der, hvis jeg kunne og at jeg gør det godt igen, når jeg kommer hjem. Med kæmpe gave fra mine mange ture til Roul-assin på det sidste. Greven har selv lovet mig en dobbelt orlov, hvis bare vi får denne krise afværget. Og så kan vi rigtig hygge os med gåture i skoven, som vi gjorde i gamle dag. Det lover jeg dig, min elskede.
Du må også takke din far fra mig og sige tak for at jeg måtte låne Trille af ham, hun er hurtig og stærk. Uden hende ville vi være flere dage forsinket på disse mudret landeveje. Hun er en dejlig hest. Og din far har altid forstået sig på disse, og dette takker jeg tit Gasnian for.
Her i Skarphedinstadt er der meget trykket stemning, der løber diplomater og kurér rundt alle vegne og hvis man ikke passer på, bliver man hurtigt løbet ned. Der er ellers meget stille og folk skuler meget til os. Så jeg glæder mig meget til at komme hjem til Nordborg og kysse min elskede igen. Men øllet er godt og dette er det eneste jeg kan trøste mig ved lige nu.

Må Rinas kærlighed våge over dig til vi atter ses igen.

Din henvidende mand,

John ”.

Teaser Februar 2020.

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc’er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99.

Ny info!! Tidspunkt man kan opsøge arrangørerne inden spilstart, er kun mellem 9 og 10 til endags-spilgange. Dette gælder også Regel og skema udvalget.

”Min kære.

Jeg havde hørt så meget om Vinterskoven, dets beboere og alle de utallige oplevelser og gerninger,  man ville se eller høre om hvis man tog derud. Men når nu endelig jeg har mulighed for at tage derhen, og så har de fikset det hele derude? Eller måske selvfølgelig ikke alt. Da jeg sad på kroen fandt jeg hurtigt ud af hvem der vidste meget om stedet derude. Sigurd er en meget berejst mand og det lyder til at han ved en ting eller to. For nylig havde han været i hjertet af Nordlenet ved Nordborg. Her hørte han den lokale kurér snakke om, at et brev var sendt afsted om en snarlig rettergang. En rettergang der kommer til at blive overværet af de højere herrer. Ikke længe efter var der ankommet elvere til Nordborg – og de var satme fine i tøjet. Det lyder som om at det bliver en spændende tid i Vinterskoven. Puha, godt jeg ikke skal være der på det tidspunkt. Men vi ved dog at det ikke kan være Lenshertuginden der ankommer til denne rettergang, da jeg lige har fået at vide at hun er sengeliggende. Ingen ved helt hvad der er galt, men læger er hidkaldt til Nordborg hvor hun er stærkt overvåget.

Vi ses snart,

Teaser Januar 2020

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc’er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99. Ny info!! Tidspunkt man kan opsøge arrangørerne inden spilstart, er kun mellem 9 og 10 til endags-spilgange. Dette gælder også Regel og skema udvalget.

”Min elskede kone.

Min tur mod Nordborg går stadig stille og roligt. Jeg har lejet et værelse for natten inden min rejse går videre i morgen. På denne lille kro havde jeg en samtale tidligere, med en ret så interessant herre. Hans navn var Johan og han var på rejse mod Dronning Sida’s hof. Men det er nu ikke det interessante ved ham – Nej han sagde at Valknar endelig er besejret! Johan og 4 andre tog kampen op i Dragegabet, hvilket endte i Valknars død og Dragegabets ende, Adrian ligeså. Jeg var ret skeptisk over hans udtalelser, men det hele blev bekræftet senere af en anden samtale. Johan havde sør’me ret! Dragegabet er sprunget i luften! Det kan være det var derfor det hele rumlede i jorden, det kan du godt huske ikke? Johan var gået da jeg fik bekræftet det hele, så jeg nåede ikke at snakke yderligere med ham. Men hold da op en nyhed! Nu skal vi ikke være nervøse for kultister længere, så nu kan jeg med god ro i sindet rejse videre. Men det er nu ikke det eneste. Jeg overhørte en samtale mellem to rejsende der ikke var på kroen ret længe. De snakkede om at magien er tilbage i Vinterskoven og at kuplen der før sugede alt magi, nu er helt væk! Så kan det være at det er slut med at høre på omrejsende der er tossede over at deres kræfter er væk på de kanter. Jeg håber Ragnhild ikke laver alt for meget ballade, men husk hun også er din datter.

I er begge i mine tanker på hele turen.

Din Aik”