2020

Teaseren for September 2020

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc’er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99.

På Olgas kro er der ved at komme godt gang i omsætningen igen, efter at folk er vågnet op på ny. Og rygterne når nye højder. Hvad er det, der er sket? Hvem ved noget?
Magiens Cirkel har været i gang med at undersøge området, nu også indefra i det påvirkede område, men de er ikke kommet med en officiel forklaring på de spørgsmål alle stiller. Det eneste de har sagt er, at de aldrig har oplevet noget lignende, og Gasnians Kirke bekræfter, at i Tidernes Bog er intet nedfældet som kan minde om dét, der er forgået i Vinterskoven, ifølge de vidneudsagn de har indsamlet. Og folk valfarter til og fra, i håbet om at være nogle af dem, der får den sidste nye viden om hændelsen. Et af de nyeste rygter lyder på, at der har været et kæmpe jordskælv, som har rystet store dele af det nordøstlige Narabond. Alle formodninger lyder på, at det hele kommer fra den Hvide Dal i Narabond, og mange frygter, at det kommer fra Tårnet. Et andet rygte kommer fra elverland, nærmere Buranus. Ingen ved præcis hvad der er sket, for elverne er meget lukkede omkring hvad der er sket - mere end normalt - så folk forestiller sig det værste. Rygterne og gisningerne fortsætter, grundet det store postyr og de mange elvere der farer rundt omkring ved landegrænsen. De virker søgende, men ingen kan med sikkerhed sige, hvad det egentlig er de foretager sig….

Mange af kroens gæster som kommer fra Vinterskoven klager over dårlig nattesøvn, grundet mærkelige lyde der hjemsøger området. Flere af de rystede rejsende beskriver trommelyde, og skrig i natten, der får hårene i nakken til at rejse sig…. Lydene menes at komme fra forskellige steder i Vinterskoven henover den sidste måned, og beboerne fortæller, at de er rastløse, og bare gerne vil sove én god nats søvn. Der er også beboere som frygter at lægge sig til at sove, da de ikke er sikre på om de vågner igen….

Beretninger noteret af broder Markus Ejlys af Gasnians Kirke. 

Med venlig hilsen Arrangørgruppen

Teaser for August 2020

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc’er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99.

20 kilometer uden for Nordlenets grænser, nærmere betegnet området ved Vinteskoven, holder et Narabondisk kompagni teltlejre på greven af Nordborgs ordre. Kaptajnløjtnanten sidder ved sit feltbord og læser dagens rapporter.

”Endnu ikke noget nyt fra kontrolposten. Hverken fra Baronen eller fra de løbere der var sendt ud. Alt er stadigvæk stille som graven, kun dyrenes lyde er til at høre, og det gør mændene nervøse.”

Kaptajnløjtnanten klør sig i skægget. Hvad skal de gøre? For knap 5 måneder siden blev lenshertuginden urolig for området, da ingen rapporter, breve eller handlende kom fra området. Derfor blev kompagniet sendt ud for at tage hånd om situationen. Det første Kaptajnløjtnanten havde gjort, var at sende sine bedste løbere afsted fra lejren da de ankom til stedet. Efter 3 dage uden lyd fra dem, satte han en kontrolpost op, for at sikre de narabondiske rejsende for den fare som lurer i skoven, imens han venter forstærkninge fra kirken og Magiens Cirkel. Det er dog 3 måneder siden, at de ankom til lejren, og hverken de eller kaptajnløjtnanten er blevet klogere, på trods af alle de undersøgelser kirken og troldmændene harlavet.

Kaptajnløjnanten bladrer i sine rapporter og finder en fra Nordborg. Han læser det sporadisk igennem og ser, at en forsyning af den nye forenede Nirahams møntfod er tilsendt med forsynings vognen. Dette vækkede kaptajnløjtnantens nysgerrighed, og han får straks lyst til at inspicere de nye mønter, samt de andre forsyninger der er kommet fra Narabond.

Teaser marts 2020.

”O min elskede due.
Det piner mit hjerte, at jeg på ny bliver nød til at skuffe dig. Da min orlov igen er blevet inddraget. Jeg når ikke hjem inden lille Johan’s fødelsesdag. Og jeg kan næsten ikke bære dette. Du må love mig at du fortæller ham at jeg ville være der, hvis jeg kunne og at jeg gør det godt igen, når jeg kommer hjem. Med kæmpe gave fra mine mange ture til Roul-assin på det sidste. Greven har selv lovet mig en dobbelt orlov, hvis bare vi får denne krise afværget. Og så kan vi rigtig hygge os med gåture i skoven, som vi gjorde i gamle dag. Det lover jeg dig, min elskede.
Du må også takke din far fra mig og sige tak for at jeg måtte låne Trille af ham, hun er hurtig og stærk. Uden hende ville vi være flere dage forsinket på disse mudret landeveje. Hun er en dejlig hest. Og din far har altid forstået sig på disse, og dette takker jeg tit Gasnian for.
Her i Skarphedinstadt er der meget trykket stemning, der løber diplomater og kurér rundt alle vegne og hvis man ikke passer på, bliver man hurtigt løbet ned. Der er ellers meget stille og folk skuler meget til os. Så jeg glæder mig meget til at komme hjem til Nordborg og kysse min elskede igen. Men øllet er godt og dette er det eneste jeg kan trøste mig ved lige nu.

Må Rinas kærlighed våge over dig til vi atter ses igen.

Din henvidende mand,

John ”.

Teaser Februar 2020.

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc'er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99.

Ny info!! Tidspunkt man kan opsøge arrangørerne inden spilstart, er kun mellem 9 og 10 til endags-spilgange. Dette gælder også Regel og skema udvalget.

”Min kære.

Jeg havde hørt så meget om Vinterskoven, dets beboere og alle de utallige oplevelser og gerninger,  man ville se eller høre om hvis man tog derud. Men når nu endelig jeg har mulighed for at tage derhen, og så har de fikset det hele derude? Eller måske selvfølgelig ikke alt. Da jeg sad på kroen fandt jeg hurtigt ud af hvem der vidste meget om stedet derude. Sigurd er en meget berejst mand og det lyder til at han ved en ting eller to. For nylig havde han været i hjertet af Nordlenet ved Nordborg. Her hørte han den lokale kurér snakke om, at et brev var sendt afsted om en snarlig rettergang. En rettergang der kommer til at blive overværet af de højere herrer. Ikke længe efter var der ankommet elvere til Nordborg – og de var satme fine i tøjet. Det lyder som om at det bliver en spændende tid i Vinterskoven. Puha, godt jeg ikke skal være der på det tidspunkt. Men vi ved dog at det ikke kan være Lenshertuginden der ankommer til denne rettergang, da jeg lige har fået at vide at hun er sengeliggende. Ingen ved helt hvad der er galt, men læger er hidkaldt til Nordborg hvor hun er stærkt overvåget.

Vi ses snart,"

Teaser Januar 2020

OBS!!! Husk at det kun er arrangører, npc'er, bestyrelse og andre med særlig aftale med bestyrelsen, der må parkere ved hyttens P-plads! For andre henviser vi til p-pladsen ved Ballerupvej 99. Ny info!! Tidspunkt man kan opsøge arrangørerne inden spilstart, er kun mellem 9 og 10 til endags-spilgange. Dette gælder også Regel og skema udvalget.

”Min elskede kone.

Min tur mod Nordborg går stadig stille og roligt. Jeg har lejet et værelse for natten inden min rejse går videre i morgen. På denne lille kro havde jeg en samtale tidligere, med en ret så interessant herre. Hans navn var Johan og han var på rejse mod Dronning Sida's hof. Men det er nu ikke det interessante ved ham – Nej han sagde at Valknar endelig er besejret! Johan og 4 andre tog kampen op i Dragegabet, hvilket endte i Valknars død og Dragegabets ende, Adrian ligeså. Jeg var ret skeptisk over hans udtalelser, men det hele blev bekræftet senere af en anden samtale. Johan havde sør'me ret! Dragegabet er sprunget i luften! Det kan være det var derfor det hele rumlede i jorden, det kan du godt huske ikke? Johan var gået da jeg fik bekræftet det hele, så jeg nåede ikke at snakke yderligere med ham. Men hold da op en nyhed! Nu skal vi ikke være nervøse for kultister længere, så nu kan jeg med god ro i sindet rejse videre. Men det er nu ikke det eneste. Jeg overhørte en samtale mellem to rejsende der ikke var på kroen ret længe. De snakkede om at magien er tilbage i Vinterskoven og at kuplen der før sugede alt magi, nu er helt væk! Så kan det være at det er slut med at høre på omrejsende der er tossede over at deres kræfter er væk på de kanter. Jeg håber Ragnhild ikke laver alt for meget ballade, men husk hun også er din datter.

I er begge i mine tanker på hele turen.

Din Aik"