Kroen – Den Hellige Gris

Holdnavn: Kroen - Den Hellige Gris

Holdleder: Vickie Makwarth

Kontaktinfo:  noahvm@hotmail.com - tlf 28253078

Spiltype: Primært personligt spil.

Status: Holdet er åbent for nye spillere. Der tilbydes 3 prøve-måneder, hvor holdet ser det nye medlem an og vurderer om vedkommende passer ind med kemi, spilstil osv. Vi betaler fast til en holdkasse, så bl.a. solsejl, telte og andet grej kan sikre at kampagnens bedste lejr fortsat vil være kampagnens bedste lejr.

Race: De fleste er velkomne i kroen hvis blot de kan opføre sig ordentligt, men sortblodsvæsener (orker og gobliner) er ikke velkomne og sortelvere skal nok regne med at en del stamgæster ser på dem med en vis portion mistro.

Placering:  Midt i skoven.

In Game beskrivelse:

Den Hellige Gris ligger centralt i byen, en by af handlende, baroner, krigere, præster, druiderne, tyve og magikere. Kroen har været central for hundredvis af forhandlinger og samtaler gennem dens historie, det er her at krigsherre og høvding kan mødes diplomatisk, velvidende at kromor nok skal holde freden. Dette omdømme, at alle kan hvile og få mad og drikke i fred, har tiltrukket kroen sine mange gæster.

Om aftenen møder utallige folk på kroen for at drikke dagens stridigheder og skrammer væk, og for at lave handler i fortrolige omgivelser. Alle slags folk drikker og gambler her side om side. Debat og skænderier har aldrig lov til at blive voldelige under kromors årvågne øjne (og hårde kagerulle).

Kroens faste logerende er en broget skare der tæller alt fra lejesoldater til munke, præster, og troldmænd.  Har man oplysninger der skal deles eller er der noget man gerne vil vide, så spilder man aldrig tiden ved at starte med at slå et smut forbi Den Hellige Gris.

Offgame beskrivelse:

Holdet består af meget forskellige spillere, fra erfarne veteraner til helt nye, der ønsker at prøve kræfter med livet som rollespiller i skoven. I spil fungerer kroen ofte som et centralt

samlings- og mødested for spillere fra mange forskellige hold. Derfor er der masser af kro-, stemnings- og lejrspil med et bredt udvalg af folk fra alle hold.

Hvis du er ny i skoven og endnu ikke er sikker på hvilket hold du er mest til, så er Kroen et godt sted at bruge som base mens du udforsker spillet.

Nogle spillere vælger at sidde i kroen hele spilgangen, andre opsøger historier udenfor.

Der er masser af jobs til de som ellers ikke har noget at lave, breve at aflevere, urter at samle osv.

Også mere permanente jobs kan findes i Den Hellige Gris, spørg bare karaktererne.