Ny i Hareskoven

Hvis du ikke har spillet i Hareskoven før, er der masser af hjælp at hente. Det vigtigste er, at du finder ud af hvad du har lyst til at spille, og at du sætter dig ind i de grundlæggende rammer for kampagnen.

Muligheder:
Som ny spiller anbefaler vi at du enten forsøger at danne din egen lille gruppe, eller tager kontakt til den pågældende gruppe som man synes er passende.

Hvis i laver jeres egen gruppe til at starte med, så bør man skrive en mail til bestyrelsen på bestyrelsen@nordlenet.dk

Ny gruppe til harreskoven:
Vi hjælper med at finde den rette kultur til jeres gruppe, men kan anbefale at man som udgangspunkt fx laver et laug i byen, for så har man straks indflydelse på spillet.

Som ny gruppe bør i ikke lægge jer helt fast på et koncept til at starte med. Det er ofte bedre at vente til man har lært skoven og spillet at kende, men det hjælper vi med at finde ud af.

Hvis du ikke er sikker på hvad du helst vil, så skriv til bestyrelsen på bestyrelsen@nordlenet.dk. Vi har masser af gode forslag.

Hvad kan jeg spille?
Harreskoven er traditionel fantasy, men på overfladen bygger vi på europæisk middelalder, så det er et godt sted at lade sig inspirere.

Du kan spille alverdens roller – fra ridder til spion eller grusom røver. For at være sikker på, at din rolle passer ind i spillet, kan det imidlertid en god idé, at du taler/skriver med os først. Vi kan også give gode råd med hensyn til rolle, baggrundshistorie, kostume, våben og lignende.

Du kan også bare møde op, klædt ud som borger, håndværker, jæger, røver, soldat, tyv, købmand, læge, præst, kriger, flygtning, kromand/krodame, væbner, fisker og lignende, for det er roller spillet aldrig kan få for mange af. Der er altid noget at lave for flittige og nysgerrige folk.

Voldtægt/sex i skoven:
Rollespilsforeningen Harreskoven tillader ikke at der spilles på sex og voldtægt i skoven, da der er høj risiko for at der overskrides spilleres/skovgæsters offgame grænser. Signalværdien kan dertil skade foreningen og vores spilleres renomme. Vi vælger fra bestyrelsens side at vurdere hensynet til spillernes tryghed og sikkerhed først, derfor vil det heller ikke blive accepteret på noget tidspunkt.

Regler og skemaer:
Hvis du har meldt dig ind i foreningen får du også adgang til at lave et karakterskema til din rolle. Disse skemaer kan findes under Downloads.

Udover i diverse undermenuer der findes under Praktisk, så kan de generelle regler også læses som kan hentes under Downloads.

Vi har derudover Huskeliste til medlemmer, som det kan være rart at gøre sig bekendt med. 

Velkommen til!