12. Narabond

Holdbeskrivelse:

Holdnavn: 12. Narabond

Holdleder: Jonathan Stokkebro Jacobsen

Kontakt info: 12.narabond@gmail.com

Racer: Primært mennesker, ved særaftale dværge eller halvelvere

Spil: Hos 12. Narabond favner vi bredt i forhold til spil. Det gør vi da vi spiller den lokale ordensmagt hvis primære opgave er at stabilisere området. Vi har derfor både soldater og infrastruktur i lange baner. Hellebardister, bank tællere, alkymister og præster, alle forenet i forsøget om at bringe civilisation til vinterskoven. Således favner vi et bredt udvalg af roller og spiltyper såfremt du også tjener ordensmagten.

Placering: Skovly, menneskebyen.

Status: Åbent hold, med prøveperiode

Krav: Aktiv deltagelse i holdets aktiviteter, god social dynamik m. holdet og minimumskrav (de findes i håndbogen, tilsendes ved henvendelse)

Off-game beskrivelse:
Visionen for holdet handler om at fusionerer idéerne bag det store spil-influerende hold og det lille sociale hold. Derfor bestræber vi os på at hverve spillere som formår at kontribuerer til, og forbedre holdets sociale dynamik både i og uden for spil. Filosofien bag det 12. er at vi vil skabe den optimale oplevelse for vores spillere, hvor vi forsøger at styrke og værne om fællesskabet, så alle vores medlemmer kan glæde sig til en fed weekend i skoven med kammeraterne.