Pantheon Kirken (DitD – Sortelvere)

Holdnavn: Danger in the Dark: Pantheon Kirken

Status: Åbent

Placering: Ved Sortesøerne

Kontakt personer:

Hovedkoordinator / Holdleder

Martin Christensen

Tlf: 21 44 38 29

Email: nezil2750@gmail.com

Eller via facebook.

Koordinator / Assisterende holdleder

Martin Nissen

Kan kontaktes via facebook / messenger.

Spiltype: Religiøst spil, sortelvisk kultur og intriger.

Holdbeskrivelse (ingame):

Atter en gang har sortelvernes mørke underverden - Tzest-Starnia sat en lang dyb klo i Nordlenet og Vinterskoven.

Med nye direktiver fra det hellige råd har de dystre og magtfulde kirker forenet sig til "Det Mørke Pantheon", som består af religionerne for Fanabina, Dilarna, Flarn, Girak og Tara.

Pantheonets delegation består af nogle hoved repræsentanter for hver af sortelvernes mørke guder, som hver er nøje valgt på baggrund af deres omdømme, erfaringer på overfladen, spirituelle evner og personlige magt.

Med de mørke guder i ryggen vil disse sortelvere ikke sky nogle midler for at udfører deres mål og udbrede deres guders ord.

Disse ord har over længere tid spredt sig forud for delegationens ankomst til Vinterskoven og har fået flere mennesker fra Narabond og andre riger på overfladen, til at opsøge denne for at lærer om og komme tættere på de mørke guder.

Krav hvis man ønsker at deltage til Team: Danger in the Dark:

1. Aldersgrænse:

Du skal være fyldt 15-16 år. Vi er en senior gruppe og skal repræsentere et godt eksempel på primært sortelvisk kultur, derfor er det ikke adgang for juniorspillere da det sortelvisk/sortblods spil kan være meget komplekst, intimiderende og voldsomt.

2. Seniorkampagne:

Da der er tale om en senior kampagne forventes det at folk kan tage vare på sig selv med hensyn til transport af udstyr, sminke, sovegrej/telte/lejrudstyr, mad osv. Folk er selvfølgelig velkommen til at yde mindre økonomisk støtte, hvori sminke vil blive prioriteret højest hvis dette sker.

3. Kostumer:

Da vi køre efter sortelvernes forskellige kirke koncepter er farverne primært sort og den farve som religionen fremhæver (Fanabina > Lila, Dilarna > Gul, Flarn > Rød, Girak > Orange, Tara > Hvid/Rød/Blå/Brun). Samt vi har krav til at man matcher sit kostume ud fra den profession ens rolle har.

Uanset hvad man spiller af profession eller race, så forventer holdet at man som medlem og spiller bestræber sig på at gøre sit kostume så in-game som muligt.

4. Kommunikation:

Man skal forstå vigtigheden i kommunikation. Det vil sige at det FORVENTES at holdets medlemmer melder ud i god tid om deres deltagelse til spilgange, workshops eller andre af holdets events. Det forventes ikke at alle medlemmer bidrager ligeligt til holdet, da vi jo har forskellige mængder af ressourcer og prioriteter i vores dagligdag. Ved mangel på kommunikation efter 3 måneder, bliver der skrevet en besked til vedkommende. Ingen respons på denne medfør udelukkelse fra FB gruppen.

5. Koncept:

Vi har et fælles koncept i at vi gerne vil sørge for at andre spillere til Nordlenets saga, oplever hvordan den sortelviske kultur er at spille over for. Holdet har specielt fokus på den religiøs kultur der former sig omkring guderne fra det sortelviske Pantheon / det mørke pantheon (Fanabina, Dilarna, Flarn, Girak og Tara), samt kirke strukturen der ligger bag disse Religioner, både på overfladen og i Tzest-Starnia (Underverdenen).

Ved kulturspørgsmål kan der rettes henvendelse til kulturskribent Martin Christensen.

6. At spille med som en anden race:

Hvis man ønsker at spille under en religiøse del af sortelver kultur, men ikke kan tåle malingen, så er det er også muligt at spille andre racer som har tilsluttet sig den sortelviske (eller menneskelige) Dilarna kirke. Bemærk at dette forsat er et sortelver hold, så det foretrækkes at man spiller sortelver. Ønsker man at spille med på holdet, men ikke som sortelver så skal man kontakte holdleder: Martin Christensen, eller assisterende holdledere: Michael Schou og Martin Nissen.

7. Holdkassen og Sminkekassen:

Et flertal af medlemmerne på holdet har i fællesskab besluttet at holdet skal havde en holdkasse og en sminkekasse.

Alle medlemmer betaler et årligt beløb til holdkassen på 200 kr. pr. person, hvilke tæller for medlemsskab på holdet for et helt år. Nye medlemmer har 2 måneder til at se tingene an før de også skal betale 200 kr. for et årligt medlemsskab. Disse penge skal bruges til nye presenninger, bordbænkesæt osv. Medlemskabet følger kalender året (januar til januar) og beløbet forbliver det samme uanset hvornår på året man bliver medlem.

Større indkøb af f.eks. presenninger, sociale holdarrangementer eller andet, skal tages igennem holdkoordinatorgruppen og godkendes på et holdmøde. Udover er der også blevet indført nogle sanktioner for hvad holdkassens penge kan bruges til f.eks. våben og dets ligne.

Dem som vælger at være en del af sminkekassen betaler 30 kr. pr. person i de måneder de kommer i spil.

Så sagt kort: “Skal man bruge sminke under en spilgang fra sminke kassen og ikke har sit eget med, så koster det 30 kr.
Holdet vælger en kasser som har ansvaret for at holde styr på de betalinger der kommer ind fra medlemmerne. Der kan betales via mobilepay eller bankoverførsel. Regnskabet ligger tilgængeligt på holdets fb gruppe, for kammeratlig gennemsigtighed.