Containerregler

Regler for brug af Containerne ved Ballerupvej 99:

Enhver aktiv gruppe med foreningsmedlemmer kan få tildelt en bås i en af containerne. Ønsker man at blive tildelt en bås, skal man kontakte bestyrelsen på bestyrelsen@nordlenet.dk

Såfremt et tidligere aktivt hold bliver passivt, vil de blive kontaktet af bestyrelsen, så det kan vurderes, om de fortsat skal være tildelt en bås.

Alle ejendele der befinder sig i containeren er til fri afbenyttelse af foreningens medlemmer, men de aktive hold er altid dem, der har førsteret til at benytte de ting, de har i deres personlige bås. Såfremt man ønsker at låne noget af et andet hold, skal man henvende sig til bestyrelsen OG den pågældende holdleder af det enkelte hold.

For at man kan få lov til at benytte foreningens ting til arrangementer afholdt uden for foreningen, kræver det at man søger om det, og underskriver et tro- og love dokument i forbindelse med udlånet. Her skal man kontakte bestyrelsen@nordlenet.dk. Holdet hvis udstyr der udlånes, bliver oplyst om det, inden udstyret udlånes.

Hvad må opbevares i containeren?

– I containeren må man opbevare de effekter der bruges for at skabe stemningen i ens lejr. Dette kan eksempelvis være gryder, pander, presenninger, fakler, vanddunke mm.
– Man må IKKE opbevare privat udstyr (f.eks. kostume eller sovepose) og ligeledes må man heller ikke opbevare madvarer.

Vedligehold
Containeren vedligeholdes som udgangspunkt 1 til 2 gange om året, eller efter behov. Hvis der er opstået en skade eller lignende, kontakt venligst bestyrelsen@nordlenet.dk