Om Nordlenet Saga

Nordlenets Saga er en senior kampagne primært for folk over 15 år. Vi spiller i Hareskoven nord for København den første søndag i hver måned, og i sommerhalvåret også lørdag og nogen gange fredag op til. Informationerne om de enkelte spilgange kan findes i vores facebookgruppe og på hjemmesiden.

Man kan søge om dispensation til at spille i skoven, hvis man er under 15 år. Dette gøres ved at en spiller over 18 år tager ansvar for spilleren under 15 år. Dette gøres ved at udfylde en værgeerklæring, og aflevere denne til bestyrelsen. Værgeerklæringen kan findes under ’Downloads’ på hjemmesiden.

Nordlenets Saga er for dig, der gerne vil møde ligesindede og udforske en fantasy verden med alt, hvad der dertil hører. Det er stedet for drømmere og intrigemagere, slagsbrødre og troldmænd – hvor legender skabes og Nordlenets Saga fortælles.

I løbet af et år afholder foreningen en række arrangementer, de bliver oprettet som events og kan findes i kalenderen på Facebook gruppen eller her på hjemmesiden.

Arrangementer:

- Generalforsamling
- Spilgange
- Cafe aftener: 3. onsdag i hver måned
- Holdleder møder
- Skralde-dage: 1-2 gange årligt
- Sommerfest
- Julefrokost