Om Nordlenet Saga

Nordlenets Saga er Danmarks ældste liverollespilskampagne som ligger i omegnen af 200 faste medlemmer igennem årene.
 Vi holder til i Hareskoven nord for København og spiller ud fra 1. søndag om måneden. I skoven har vi to containere som vi opbevare en del af vores grej i samt vi benytter os primært af Rollespilshytten, som udgør hjertet af vores kampagne. Det er ved hytten man tjekker ind, arrangørbunkeren ligger her, vi holder briefing her samt der er mulighed for at gå på toilet. 
Kampagnen er som sagt for Senior-spillere (15+), men der er også mulighed for at komme ud tidligere, hvis man har en værge. Det vil sige en person som er 18+ som tager ansvaret for den unge spiller. 

Man kan søge om dispensation til at spille i skoven, hvis man er under 15 år. Dette gøres ved at udfylde en værgeerklæring, og aflevere denne til bestyrelsen. Værgeerklæringen kan findes under ’Downloads’ på hjemmesiden.

I løbet af et år afholder foreningen en række arrangementer, de bliver oprettet som events. Disse kan findes under Kalender på hjemmesiden samt på vores Facebook gruppe kaldet ‘Nordlenets Saga‘ 
Det er også værd at nævne at tage et kig på vores gruppe hvor alle billederne fra kampagnens events kommer op. 
Denne FB-gruppe er kaldet ‘Billeder Nordlenet‘ og her kan du følge med og se billeder mange år tilbage og frem til og med seneste spilgang. Disse billeder bliver taget af frivillige fotografer og kommer derfor også først op når de har tid. Gå ind og tag et kig!

Velkommen til Kampagnen og Foreningen! 
Vi glæder os til at se dig i skoven.