Klan Buramog

Holdnavn: Klan Buramog

Holdleder: Mads Hanberg

Kontakt info:

E-mail: Mads.Hanberg@gmail.com

Tlf: 31947711 (Holdleder)

Race(r): Orker, Gobliner, mennesker

Spiltype: Kamp, Internt spil og eksternt spil

Status: Åbent

Krav: 15+ år

Placering: (ukendt)

In-game beskrivelse:

Klan Buramog er en klan af orker fra Rustbjergene der splittede fra Klan Kogs i sin tid. Som fanatiske følger af Gorrum, har de renset ud af Flarn og Ragil troende i deres klan. De ser alle andre guder som enten store ånder eller dæmoner men har imidlertid anerkendt at det kan betale sig at handle med racerne syd for Rustbjergne.

Klan Buramog er en mellem-stor til stor klan der primært er ledt af sortblods væsener men tidligere menneske slaver er blevet set gå side om side med orkerne fra Buramog på lige fod. Klanen råder over et stort område i Rustbjergene der strækker sig ind i Nordland, Roul-assin og de aller nordligste dele af Santilia og Narabond.

Off-game beskrivelse:

Klan Buramog er en folk mennesker som respektere andres behov, så der er ikke store krav fra os. Kom glad, skab noget spil, respektere de andre fra holdene og det vigtigste af alt, er hvis man fejler noget er det vigtig, at man tager hensyn til det både for vores hold og andre´s hold.

Vi bliver kaldt for hygge orker derude og det siger en del om os både i offgame/ingame i hareskoven. Vi har 3 leder (1 holdleder, 1 kultur leder, og en projektleder), så hvis der er noget man vil, kan man gå til dem og hører mere om det man nu søger inden for vores hold.