Samarbejdspartnere

Landsforeningen Bifrost

Nordlenets Saga er medlem af Landsforeningen Bifrost og er i tæt samarbejde på nyheder i vores fælles miljø samt bistår de foreningen i juridiske spørgsmål og giver vores forening en række andre tilbud og fordele.

Bifrost hjælper os med hjemmeside og foreningssystemer så vi nemt og overskueligt kan have indmelding digitalt for vores medlemmer.

Faraos Cigar

Som noget nyt er vi indgået et samarbejde med Faraos Cigar og det giver dig som aldrig nogensinde har spillet Liverollespil en unik mulighed for at komme ud og give det en chance. Igennem Faraos Cigar tilmeldes du en speciel gruppe som tager ud og deltager i vores kampagne som intro til Liverollespil. Dette foregår til vores Maj og September spilgang. For mere info kontakt live-afdelingen i København og tag en uforpligtende snak med Mark.

ZZ Games

Vi samarbejder med ZZgames omkring udbredelsen af vores fælles interesser. Har du brug for nye figure eller terninger til dit warhammer, PnP eller bare nogle nye fede brætspil så besøg deres hjemmeside eller deres butik i Taastrup.

Lindegaard DENMARK

Betinna Lindegaard har utrolig gode evner indenfor læder, design og idéudvikling - hun sammensætter dine drømme og idéer og gør dem til virkelighed! Hun har lavet læderarbejde i mange år, men er nu også begyndt at snuse til rustningsarbejdet.
Betinna tilbyder 15 % til medlemmer af Nordlenets Saga.

Fotograf Luise Bruen

Luise Bruen er foreningens fotograf som ofte tager billeder i vores kampagne. Disse billeder kan også ses på "Billeder Nordlenet" på FB.
Uanset om du skal have taget billeder til dit bryllup, babybilleder, konfirmation eller en model fotoshoot så er Luise hende du skal tage kontakt til.

Kontakt gerne Luise allerede i dag for at få en uforpligtende snak om DIT næste fotoshoot.

Harvøe Design

Hos Harvøe Design kan du få skræddersyet dit næste kostume. Hvad enten du skal bruge det til kampagnen eller til scenarier - så er det Harvøe Design du skal gå til! Med stor præcision og kundens ønske i fokus levere hun et gennemført kvalitetsprodukt. Hos Harvøe Design tages der også specielbestillinger ind. Her kan du få lavet dit "One of a kind"-kostume - Hver gang! Medlemmer af foreningen får op til 30% på maskinbodderier.