Spillermanual til gæste- og endagsspillere

Hareskovshytten

Hareskovshytten, Ballerupvej 93, er knudepunktet for alle aktiviteter og spillere, og er der I altid kan henvende jer, hvis I ønsker kontakt med en arrangør eller bestyrelsen. Man må ikke køre dertil i bil, med mindre der er tale om en spiller der er kommet til skade. Parkering foregår derfor altid for spillere ved de omkringliggende parkeringspladser op ad skoven (se kort på https://www.nordlenet.dk/kort-over-skoven/). Nede for enden af hytten kan toiletter tilgås udefra. Hvis der spilles mellem april og oktober, er der også opstillet toilet i krydset ved Trehjortesti (se kort). Dog bør dette kun benyttes sparsomt, da det primært er tiltænkt spillere med handicap, gangbesvær des lige. Såfremt man ønsker at tale med arrangører, kan man henvende sig via ringeklokken opsat på bagsiden af hytten, eller ved at ringe på arrangørtelefonen: 42 66 44 67 (kan kun kontaktes under aktiv spilgang).

Førstehjælp

Førstehjælp forefindes i alle lejre. Såfremt man skal benytte en større førstehjælpstaske, forefindes de hos hhv. Roulerne, Luminos og i hytten. De tre nævnte lokationer har også medlemmer der kan udvidet førstehjælp. Generelt anbefaler vi at man kommer til hytten hvis man er skadet, så vi kan få afhjulpet den skadede hurtigst og bedst muligt. Såfremt du kommer som spiller velvidende at du har en helbredstruende tilstand (farlige allergier, problematiske sygdomme eller lignende), vil vi gerne oplyses om det, så vi kan hjælpe dig så korrekt som muligt, skulle du komme til skade.

Tryghedspersoner

Tryghedspersoner er Christina Bruhn og Carina Tinnesen fra bestyrelsen. Hvis du har oplevet en situation hvor du føler dig truet eller utryg, eller hvis du blot har brug for en at tale med om en oplevelse eller sindstilstand, står de til rådighed til at hjælpe dig. Tryghedspersonerne kan opsøges ved at henvende sig i hytten.

Vigtige symboler

Vigtige symboler vi benytter i skoven er pink og orange bånd, knæklys og lygter.
Pink bånd kan du læse mere om på hjemmesiden, men vigtigst er; du må ikke interagere aggressivt eller konfrontatorisk med en spiller med pink skråbånd. Ligeledes må de heller ikke selv gå i kamp eller kaste magi.
Orange bånd bæres af arrangører eller bestyrelsesmedlemmer der er ude på en opgave.
Knæklys er vores symbolværdi i mørket. Pink knæklys erstatter således det pink skråbånd osv.
Rød, grøn og blå er spilsignalerende farver; kontakt en arrangør, hvis du er i tvivl om noget.

Briefing

Briefingen er det bedste redskab vi har til at informere vores medlemmer om de præcise rammer der gør sig gældende for det arrangement der skal afvikles. Det er derfor vigtigt at man gør hvad man kan for at være med der. Tiderne for briefing oplyses på det enkelte facebook-event for arrangementerne, og foregår altid ved hytten. Såfremt man ikke har haft mulighed for at deltage, bedes man oplyse sig selv via sin holdleder eller ved at henvende sig til bestyrelsesmedlemmet der er til stede i hytten.

Indjtek

Indtjekning finder sted ved hytten. Tidspunkterne kan ses på de specifikke Facebook-events lige så kan priserne. Vi tager kun imod kontant betaling.

Grupper på mere end 10 personer

Meld jeres ankomst på forhånd, hvis I er en gruppe på mere end 10 personer, af hensyn til plot, kultur og struktur – vi vil rigtig gerne tage godt imod jer. Men det er vigtigt at sikre, at plot-linjen og/eller teaseren på hjemmesiden og facebooksiden ikke clasher med jeres historie. Såfremt I er 10 eller derover, briefer vi jer også separat.

Våben

Våben forventes du selv at efterse inden du tager dem med ud i skoven. Hver gang. Vi benytter periodisk våbenkontrol, men vi forventer altid at spilleren selv tager ansvar for at deres udstyr ikke er til fare for andre spillere i skoven. Vi agerer efter ”frihed under ansvar” hvad angår våbentyper, så længe de lever op til dansk lovgivning. Når det så er sagt, forventer vi også en ansvarlighed der mere er baseret på sund fornuft, end eventuelle regler der kan skrives om de forskellige typer skader, der kan opstå på et våben. Er du i tvivl, så lad dit våben blive hjemme eller spørg en af de frivillige før briefing.

Byggeprojekter

Byggeprojekter kan være fristende at kaste sig ud i, når man kommer og skal etablere sin lejr i vores kampagne. Men da der er en masse regler vedrørende både konstruktioner og telte fra Naturstyrelsen, beder vi jer kontakte bestyrelsen, hvis I har noget I gerne vil etablere.

Regler for kamp

Regler for kamp, ’Liv og Død’, findes på www.nordlenet.dk under ”downloads”. Vi forventer du har læst og forstået dem inden du går i spil. Eventuelle uddybende spørgsmål kan stilles til regler@nordlenet.dk
Karakterskemaer til ikke-medlemmer findes under ”downloads”. Andre evner kan ikke benyttes, hvis ikke man er medlem af foreningen.

Vi glæder os til at se jer!
Hvis I har spørgsmål til spil og plot, skriv til arrangoer@gmail.com
Hvis I har spørgsmål til sikkerhed, rammer, lejr- og bålregler, skriv til bestyrelsen@nordlenet.dk