Luminos

Holdleder:
Nikolaj N. Mørk

Kontakt info:
Facebook-siden ’Stella Luminos’

Race:
Buranske Højelvere

Spiltype:
Kamp- og talespil

Status (Åbent eller lukket hold):
Åbent hold – Med prøveperiode.

Krav/Forventninger:
Som ny spiller hos Luminos kan man, i starten, låne sig til langt det meste.
Vi forventer dog at man bygger sig et rustningssæt, har egne håndvåben, ører og selv sørger for mad når vi er ude. Vi har masser ekspertise i at bygge læderrustninger så der er al den hjælp man har brug for.
Vi forventer man deltager jævnligt. Både spilgange, arbejdsdage og selvfølgelig hyggedage/fester.
Vi forventer også man er i minimum gennemsnitlig form.
Bliver man en del af Luminos betales der kontingent til holdet på 50kr/måneden.
Første spilgang er gratis.

Placering:
Ingame placering er i fæstningen Stella Luminos.
Ofgame placering – Lokale i Ballerup

In-game beskrivelse (max 150 ord):
Luminos er en orden af elitekrigere, ledet af Lepus Stringarth, udsendt af den Buranske Fyrste og Senat, som arbejder tæt sammen med det Santilianske Senat, med den opgave at støtte i at bevare sikkerheden i Santillias grænseområde som er særligt udsat i Vinterskoven. Deres daglige opgaver ligger i at passe på elviske helligdomme samt bekæmpe ondskaben og dets væsner hvor end de viser sig og uanset i hvilken form. De opererer ud fra deres fæstning, som ligger nogle få hundrede meter fra grænsen, kaldet Stella Luminos.

Of-game beskrivelse (max 150 ord):
Holdet Luminos er et meget sammentømret hold. Vi ses ofte til sociale arrangementer og gør en stor del for vores nye kommer godt med ind på holdet. Vi har et lokale, placeret i Ballerup, hvor vi mødes jævnligt til enten film, hygge, bygge udstyr, fester og møder som vi gerne ser du er en del af.
Vi spiller meget seriøse højelvere som udadtil ikke lader til at have en særligt sjov tilværelse. Bag tæppet er det noget helt andet og det vil du som ny spiller hos Luminos også hurtigt erfare. Vi hygger os, har det sjovt, har masser humor og går altid efter at have den bedst mulige dag i skoven.

Vi er et hold som tager kampdelen seriøst og dermed hører der også kamptræning. Vi er ikke blege for at gå ind i kampe hvor vi kæmper i undertal eller godt kan se vi får røvfuld.
Vi er hierarkisk opdelt når vi er ingame, men internt på holdet hersker en uformel og fri omgangstone som vi agter at fastholde.