Vinterskoven

Nordlenets Saga udspiller sig i Vinterskoven, der ligger i Nordlenet. Udover at være det mest fjerntliggende og ugæstfrie len, er Nordlenet også en af rigets vigtigste adgangsveje til omverdenen, og derfor også hårdere ramt af alverdens krige og ulykker end mange andre dele af Narabond. Eftersom den eneste større handelsrute mod nord går igennem Vinterskoven, kan man desuden næsten altid være sikker på, at alt ondt, som overgår Nordlenet, også rammer Vinterskoven. Skovens navle er Barazels eng, som i tidernes morgen udgjorde et rigt handelscentrum, men som nu ikke huser meget andet end nogle få handlende.

Vinterskoven har særligt været præget af stridigheder mellem narabonerne og roulere fra nord, men i de seneste år er skoven også blevet overrendt af sultne orker og gobliner fra Rustbjergene samt sortelvere fra det underjordiske rige, der kendes som Underverdenen.

I skoven findes også en mindre befolkning af elvere, som desperat forsøger at beskytte deres skov - ikke mindst fordi et af elvernes hellige livstræer befinder sig i Vinterskoven.