Scenarie: Opgøret før daggry Del 2

Opgøret før daggry Del 2

Velkommen til Opgøret før Daggry – Del 2!
Vi har glædet os til at tage hul på det næste kapitel af eventyret i Geistenstadt og er glad for at du er her!

Efter Borgmesterens død, for anden gang, fandt sted i Ragils
måned år 31 EH, har byen været omdrejningspunkt for kandidater til borgmesterposten i byen. Én efter én er diverse højtstående individer kommet, og har gjort krav på posten, men de har måtte hurtigt gå igen. Ingen af borgerne ønskede en udefrakommende til at styre deres jord. Høtyvene blev taget godt i brug, og det forlyder at ikke alle kandidater der gik ind i byen, kom ud igen. Til trods for dette, så er de ingen steder at finde indenfor byens mure. Har borgerne taget affære, eller har andre kræfter gjort det for dem?

Den afdøde Borgmester Karl von Falkberg, efterlod sig ingen (levende) børn til at tale hans ord, så ingen kunne med sikkerhed sige hvad hans ønske ville være nu. På den anden side, så er næsten alle klar over, at det eneste han ønskede i sine sidste dage, var at kattene skulle holdes indendørs – for kultister eksisterer jo ikke?

Karl von Falkberg nåede i sine sidste timer at blive viet til den så aldeles smukke Annabel. Hende der trofast sad ved hans side – til den dag han døde, mens han døde, efter han burde forblive død og atter satte sig i sin stol – og til han blev lagt til hvile… Igen…

Det viste sig dog ikke længe efter, at dette giftermål ikke kunne være gyldigt. Borgmesterens hustru Miranda von Falkberg var kun formodet død, og derfor var det udelukkende utroskab i dets mest offentlige og direkte forstand. Eller det har adelen i hvert fald besluttet for dem. Efter Karl døde, blev Annabel udnævnt til midlertidig borgmester, men da hun er ugift – kan dette absolut ikke være på tale mere. Hun er derfor sendt væk for at føde
sin bastard i eksil.

Bageriet i byen har aldrig haft det bedre. Hvis man dog ser bort fra mangel på råvarer til at opretholde deres levevej. Den tidligere borgmesters forsøg på at forgifte Rigskansleren, forklædt som en handelsaftale, fik fatale følger og derfor er sulten i Geisenstadt-dorf på sit højeste. Det er på grænsen til hungersnød, og snart er alle i byen villig til at indgå en aftale med hvem som helst, for at byen overlever.

Kompagniet har brugt det sidste halve år på at være belejret til tænderne. Men det er ikke alle inde i byen der helt præcist ved, hvad der foregår ved byporten. Flere og flere mener at have set delinger udenfor, værende
meget større end 16. men dette benægter de tapre soldater, for ingen har lyst til at byen bliver besat, og derfor er det vigtigt at opretholde illusionen om at alt er godt.

De mange flygtninge der er ankommet til byen igennem det seneste halve år, er faldet godt til og har skabt deres eget virke i Geisenstadt-dorf. De er blevet en del af det essentielle behov i byen og derfor er der ikke mange der vil af med dem, tværtimod. Men hvad så nu?

Tilstanden i byen er ved at nå bristepunktet. Der er ikke mad nok til at forsørge alle borgere, der er ingen borgmester til at tage styring på noget som helst, der er fundet beviser på sortbørshandel, turneringer ender ikke altid som de burde da præmien altid bliver glemt, kirkegården er stadig invaderet af katte og der er kun kommet flere siden sidst. Soldaterne knokler for at holde byen i godt humør, og det sidste der mangler er en græshoppeplage.

Kan byen reddes? Og hvem skulle gøre det?

Adelen er begyndt at holde godt øje med byen og derfor kan
det have stor betydning hvem der vælger at stille op til valget som borgmester. Hvem end der bliver valgt kan have en potentiel god fremtid i det narabondiske hierarki. Men hvis ingen stiller op, så må Geistenstadt-dorf berede sig på en fremtid hvor de kan være underlagt magten fra en anden by – og derfor ingen stemme har, for hvad der foregår på deres egen jord. Er det noget borgerne kan gå med til? Eller vil opgøret om retten til byen endelig blive afsluttet? Det kommer an på hvem der tør tage magten og gøre det nødvendige for at redde byens fremtid.

Vi glæder os til at indbyde til scenariet 14 – 17 april.
Med opsætning i løbet af den 14 og spil 15 – 17 april.

Spillet foregår i og omkring hareskovshytten, så dette er rammer vi kender fra det normale billede i Nordlenets Saga.

Vi glæder os til at hytten og dens omgivelser endnu engang skal danne ramme for et scenarie i vores forening. Der vil også blive lavet en begivenhed på Facebook gruppen 

Er man medlem af Foreningen koster billetten 200DKK 

Er man ikke medlem af foreningen koster billetten 575DKK – også bliver du samtidig medlem af foreningen og kan spille med i Nordlenets Saga resten af 2022!

Vi oplevede der var interesse for Ikke-medlems-billet. Både helt nye spillere som aldrig har været i Nordlenets Saga før, men også gamle spillere som ønskede at vende tilbage igen. Tag springet, uanset om det er igen eller første gang, og bliv en del af foreningen og Nordlenets Saga!

Man kan spille borger i Geistenstadt eller flygtning som er kommet til fra Dragegabet. 
Vi har et maksimum på 8 personer pr hold, men det var intet problem til det første scenarie. 

Det er muligt at spille præst/gejstlig fra Aram eller Ragil kirken, Borger i byen, Flygtning eller som en af statstropperne i 16. Narabond. 


Skulle man have noget specielt som vi skal være opmærksomme på til scenariet send os endelig en mail på bestyrelsen@nordlenet.dk 
Har man brug for en seng i hytten, kommer senere end spilstart, allergisk overfor noget vi måske servere, eller bare et spørgsmål, så skriv endelig til os. 

Ja, dem får vi også brug for nogle stykker af. 
Vær opmærksom på der også er en pris som NPC, men det vil blive taget såfremt du kommer på NPC-holdet. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Længere nede på siden finder du en FAQ som gerne skulle kunne besvare de fleste af dine spørgsmål.
Skulle der være et spørgsmål som ikke er besvaret/beskrevet herinde på siden er du mere end velkommen til at skrive en mail til enten arrangørerne eller bestyrelsen.
Er det noget med praktisk, betaling eller andet logistisk til scenariet så send en mail til bestyrelsen på bestyrelsen@nordlenet.dk
Er det noget med spil og karaktere send en mail til arrangørerne på arrangoermail@gmail.com


Kan man tage sit eget telt med?
Ja – så længe det er et ingame telt, 

Kan man sove i hytten? 
Ja – det er en mulighed. Vi har en sal til NPC’er og en sal til spillere. Vi vil prioritere folk med særligt behov. 

Skal jeg sende min BG ind til arrangørerne? 
Ja – det er da en kanon god idé. Det gør det meget nemmere at smide fede ting i spil og/eller krydse din historie med andres.

Kan jeg komme senere end spilstart? 
JA – vi vil hellere have du kommer senere, end at du ikke kommer. Det samme gælder hvis man går før tid. 
Vi forventer selvfølgelig man har styr på sine egne ting. Rydder op efter sig selv osv. Hvis du er i tvivl, så send os gerne en mail. 

Hvad med bad/toilet forholdende?
Hvis du ikke har været i Rollespilshytten før så kan vi fortælle at der er gode bad- og toiletforhold. 

Hvor er indtjekning? 
Det foregår ved containerne ved savværket. Her vil også være åbent for at afhente grej samt mulighed for at parkere din bil. 
Det er muligt at køre grej ned til hytten før spilstart og efter spilstop.