Referat og Nyhedsbrev august 2021 er klar til jer!

Efter en vellykket første spilgang i genåbningsfasen i august og en masse arbejde bag tæppet kan vi nu glædeligt præsentere både referatet for GF 2021, Nyhedbrev august 2021 samt en masse andre opdateringer.

Som I nok allerede har bemærket er der sket lidt ændringer på vores hjemmeside. Forsiden, som også er det første som møder nye spillere, skulle de følge vores QR-kode på vores nye flyers, har fået en opdatering.
Dette viser nogle knapper som leder direkte til funktioner som er gode at bruge som ny i Nordlenets Saga!

Disse knapper giver hurtig adgang direkte ind til vores Facebook-gruppe, de giver mulighed for at gå direkte ind og læse om det at være ny spiller i vores kampagne og ikke mindst kan man nu melde sig ind i foreningen over hjemmesiden! Hurra!

Hjemmesiden bliver løbende opdateret, så bær over med os hvis der skulle komme nogle udfordringer, eller du skulle finde noget som ser lidt sjovt ud.

Til oktober afholder vi et scenarie som går i rød tråd med sommerscenarie som kører i sommeren 2022. Find mere om dette i nyhedsbrevet under downloads.

Der afholdes holdledermøde 22/08-21 og vi forventer en masse opdatering og små nyheder som gerne skulle komme ud igennem jeres holdledere.

Vi glæder os til at se jer til september spil.

Vh Formanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *