Corona regler

Nedenstående Info SKAL følges, såfremt man ønsker at spille i skoven første weekend (1.søndag) i måneden:

·         Såfremt nogen er det mindste syge, skal de ikke komme i skoven. Støder vi på nogen med det mindste symptom på smitsom sygdom, forbeholder vi os retten til at sende dem hjem omgående.

·         Der er åbent for spillere i skoven fra Fredag aften klokken 17.00. Der er blød spilstart klokken 20.00. Såfremt man ønsker at komme ud og sætte op fredag, skal man sende en mail til bestyrelsen senest onsdag, så der er mulighed for at arrangere corona-kit og offgame briefing til de pågældende. Sikker opsætning af lejr, afhentning af ting i containeren mm er blevet kommunikeret til jeres holdleder. Kontakt endelig ham/hende for yderligere information

·         Pink-båndsreglen laves om, så man nu må bruge evner når man bruger pink bånd, man må dog ikke bruge kamp-evner. DER SKAL HOLDES 2 METERS AFSTAND TIL ENHVER DER BÆRER PINK BÅND. Det er særhensyn til dem der har behov for at beskytte sig selv eller deres familie. Såfremt det ikke respekteres, sendes man øjeblikkeligt hjem fra spil. Hvis man har en ven/kæreste, der må komme tæt på en, skal ens ven/kæreste også have pink bånd på. Som pinkbåndsspiller har man selv et ansvar for at holde afstand til kamp. Prøv for så vidt muligt ikke at råbe/synge i retning af pinkbåndsspillere.

·         Slag i ansigtet sker jævnligt, men vi har ikke ”råd til” at det sker, så længe corona florerer, da det kan være en kilde til smittespredning (at overføre snot/savl/mundvand/sved fra den første du slår, til den næste du slår). Derfor er den midlertidige regel som følger: Kommer du til at slå nogen i ansigtet, går du øjeblikkeligt på nul. Det gør du, så du kan trække dig ud af kampen, og rense dit våben med en vådserviet. Hver holdleder/først ankomne fra dit hold får udleveret en corona-pose ved savværket inden spilstart, hvori der også vil være både håndsprit, spritservietter, fuld coronainstruks mm til samtlige lejre. Alle hold forventes at bruge vådservietterne til at rengøre deres våben efter kamp (da de, modsat håndsprit og sprit, ikke ødelægger latexvåben).

·         Da vi skal have præcist antal på vores deltagere, for ikke at overstige 200 personer, samt for at have kontaktinfo på alle der spiller i skoven i tilfælde af smitte, er det kun medlemmer der må deltage til vores arrangementer. Vi skal have mulighed for sporing i tilfælde af corona. Såfremt du ønsker at melde dig ind i foreningen, skal du skrive til bestyrelsesmailen og bestille et tidspunkt du kan ankomme ved hytten og melde dig ind. Husk print af indmeldelsesblanketter, udfyldt hjemmefra, og 400 kroner i kontanter.

·         Indtjek og briefing er ændret pga sikkerhed, så kontakt jeres holdleder for at få mere info. Såfremt du/I ikke har en holdleder, skriv en mail til bestyrelsen senest fredagen op til spil klokken 12.00. INGEN går i spil, før de har tjekket ind. Såfremt du forlader skoven før spilstop, send en sms til telefonnummer: 50347865, så vi hele tiden ved, hvor mange der er i spil. I sms’en skal du oplyse offgame-navn samt hvilket hold du spiller på. Såfremt du ikke spiller på et hold, skriv ”Løsgænger”.

·         Først ankomne medlem fra dit hold skal melde sig ved savværket, og få udleveret et corona-kit samt førstehjælpstaske. Denne skal du udlevere til din holdleder ved førstkomne lejlighed.

·         Opsætning er mulig fra fredag klokken 17.00, med mindre anden aftale er indgået med bestyrelsen. Ingen opsætning må starte, før corona-kit er afhentet og instrukserne i corona-kittet er blevet gennemgået og fulgt.

·         Man må ikke hente ting i containeren, med mindre man bærer handsker (ligger i corona-kit). Såfremt man ønsker mundbind, må man selv medbringe det.

·         Undgå at råbe hinanden i ansigtet, spytte på jorden des lige.

·         Der vil være fuld coronainstruks ved toiletterne, og I forventes at spritte hænder udenfor toiletterne, samt holde afstand.

·         Enhver lejr forventes at være gavmild med sin håndsprit overfor gæster/angribere i deres lejr, så det altid er muligt at spritte hænder.

·         Alle spørgsmål til regler og skema: der bliver ikke lavet skemaer i september. Skriv til regeludvalgsmailen, såfremt du har spørgsmål til dit skema.

·         Der må ikke samles mere end 50 personer hverken i kamp eller nogen andre situationer. Send mindre grupper, når det gælder kamp og forsamlinger.

·         Overholder I ikke de udstukne corona-reglerne, og kan vi se der bliver truffet skadelige beslutninger, forbeholder vi os retten til at sende jer hjem på stedet uden refusion.

·         Ophold i hytten foregår kun efter aftale med og godkendelse fra bestyrelsen

·         Debriefing vil foregå i en tråd på facebook startet af Bestyrelse og Arrangører

·         Husk at lade være med at dele flasker, tallerkner, bestik mm. Hvert hold vil have en forsyning af engangshandsker, så der kan vaskes op på sikker vis.

·         Husk, hvis I sover med jeres gruppe i skoven, holdes der minimum 1 meters afstand mellem sovepladserne, 2 meter, hvis sidekammeraten er pinkbåndsspiller.

·         Det er ikke tilladt at søge spillere for genstande, grundet corona. Efter du har nedkæmpet/overrumplet en person, tag en hånd på hovedet og sig ”jeg søger dig for værdigenstande” – så kan man holde afstand. Så skal modparten naturligvis aflevere det de har, og derefter kan almindeligt spil fortsætte. Søger du i f.eks. ingame kister i en lejr, skal du spritte af både før og efter berøring.

·         Såfremt du har spørgsmål til retningslinjerne, skriv da en mail til bestyrelsen hurtigst muligt.