Geistenstadt Scenarie Del 3

Geistenstadt triologiens 3. del

Arrangørerne byder velkommen til Geistenstadt endnu en gang. Er du klar til at tage afsted og finde ud af, hvad der egentlig skete i den lille by, som ligger ved grænselandet? 

Her kommer triologiens sidste scenarie. Vi er tilbage i Geistenstadt endnu en gang, og hvem ved – måske for sidste gang?

Som til de to andre scenarier er det muligt at spille op til 8 spillere på et hold, og vi henstiller til, at man blander sig på tværs af normale hold, man spiller i kampagnen. 

———- TEASER ———-

Geistenstadt har endelig fået en ny borgmester! Dog var der delte meninger i byen, om det overhoved var den korrekte der blev valgt. 
Men hvorom alting er, så har krofatter nu også titlen borgmester. Tillykke til ham og til resten ad byen! .. Måske.. 

I Krofatters første måneder som borgmester, har han fokuseret meget på den almene borgers ve og vel. Hvilket flere jo ville mene ikke er en dårlig ting, på nær hvis man er randen af hungersnød – hvilket nogen vist har glemt at denne by er! Handelsruterne til og fra byen er endnu ikke blevet reetableret, og derfor er det lidt alternativ mad der kommer på bordene i øjeblikket. Ingen er helt nøjagtig klar over, hvad type dyr der bliver spist og hvor dette “Korn” kommer fra, men normalt er det i hvert fald ikke. Handelsruterne har første prioritet, men hvem skal sørge for at bringe det i orden?

Geistenstadts scenariet ligger på datoerne d. 21. – 23. oktober 2022. 
Der vil være mulighed for at stille op fra kl 1400 fredag. 
Der er briefing og herefter spilstart fredag aften kl. 19.00. 

Spilstop er søndag kl. 13.00 hvor der herefter er debriefing og nedtagning.  

Medlemspris: 200 kr. 

Ikke-medlemspris: 475 kr. 
Medlemskab 2022 er med i prisen. Det holder til og med februar 2023. 

Tilmeldingen åbner d. 10/07-2022. 

Med i prisen er mad til scenariet:
Hvilke måltider er med i prisen?

Fredag aften. 
Lørdag morgen.
Lørdag frokost.
Lørdag aften.
Søndag morgen.
Søndag frokost.


Ligesom de tidligere scenarier er det ikke muligt at spille sin almindelige kampagne karakter. 
Disse scenarier ligger fokus på, at man kommer ud og prøver at spille noget andet, end det man plejer, og med nogle man ikke plejer at spille med. 

Du kan dog fortsat vælge at spille forskellige slags mennesker. I Geistenstadt findes der mennesker både fra Narabond og Emyr, samt flere forskellige kirker. Der er også både byvagter og statstropper fra Narabond. 

Send din idé ind til arrangørerne og få nogle relationer med andre spillere i byen på den måde. 

Karakterskemaer får man også gennem arrangørerne. 

Det er muligt at reservere shelterne og hytterne, som er på området ved hytten. Dette gør man ved at sende bestyrelsen en mail. Vi prioriterer dog tilmeldte medlemmer først, så sørg for at tilmelde jer i god tid. 

Det er ligeledes også muligt at få en sengeplads i hytten, hvis man ønsker dette. Der er dog et begrænset antal pladser, så her vil vi også prioritere tilmeldte. 

Det er også muligt at sætte telt op på pladsen. Både til lejr og sovepladser. For at vi kan koordinere og planlægge dette, vil vi også gerne gøres opmærksomme på dette, samt hvor I tænker at lægge teltet.

Hvis du har spørgsmål angående spiltekniske ting såsom karakterskemaer, roller, evner og relationer til andre spillere, så er det arrangørerne du skal have fat i. Det sker ved at du sender dem en mail på arrangoermail@gmail.com 

Er dit spørgsmål derimod omkring noget praktisk. Det kunne være omkring bookings, reservation af husene i spilområdet eller bare andre praktiske spørgsmål, så send os endelig en mail på bestyrelsen@nordlenet.dk 

Ligeledes er der også Facebook profiler til både bestyrelsen og arrangørerne. Her er det også muligt at skrive til. Forvent dog fortsat lidt svartid. Flere af byens borgere har derfor søgt efter andre muligheder, til at få ordentlig mad på bordet. Mange er set blive eskorteret ned til søen, hvor den omtalte mirakelmager bor. Og der er ikke gået mange dage efter, hvor selv samme personer har dejlig mad på bordet og fået fyldt godt op i spisekammeret. Men hvad har de betalt for det? Der mangler ingen personer, men noget må de jo have givet.

Det hjælper heller ikke på sagen, at naturen stille og roligt er begyndt at bide fra sig. Der er flere tilfælde hvor borgere kan berette om tilgroede stier, så man må finde alternative ruter. Eller så sent som i sidste uge, der fandt man en ung knejt omklamret af naturen. Hans hud var komplet gennemboret af grene, spækket med torne og vidtstrækkende modhager.
En anden blev fundet druknet i en å, hans hud var fuldstændig opløst. Nogen forsøgte at løfte den druknede i armene, men da kroppen var så medtaget, så faldt resten af kroppen endnu til jorden. Armene havde de stadig i hænderne.
Alt dette virker som et praj om at naturen begynder at forsvare sig selv, når ingen andre gør det.

Udover det, så må man jo ikke glemme at året nærmer sig de 13 Måner igen. Det er aldrig rart men ligesom de andre år, så skal man jo igennem det. Flere af byens borgere har en mistanke om, at dette årlige fænomen i år har bragt mere med sig. Der er fundet utallige fodspor, der uden nærmere efterforskning ligner ulvespor. Men, dog er de meget større..
Dette er et faretruende signal, men ikke desto mindre betyder det, at det er meget sværere at jage efter mad. For det er jo ikke svært nok i forvejen.

Narabondiske tropper har forsøgt at bekæmpe den utæmmede natur og flere af disse væsner. Det har båret frugt med sig i flere måneder, men i de sidste par uger er energien hos tropperne forsvundet. Nogle få soldater er dog ikke stille af sig, og de fortsætter uhæmmet kampen. Det virker næsten som om at de ikke frygter døden, eller er påvirket på anden vis.
Det er ret påfaldende at emyrianske soldater er fundet livløse i skoven morgenerne efter disse slag, drænet for al deres blod.
Ikke desto mindre er Emyrs fremrykning under opsejling. Stemningen i byen er hårdt ramt af frygten for at blive invaderet. Alle ved at det snart kommer, men ingen ved i hvilket omfang, eller hvordan det vil ske. Vil byen overleve, eller er borgerne endnu engang overladt til en uvis skæbne?

"Det var fantastisk at spille med nogle som jeg har spillet "imod" i mange år. At få lov til at spille sammen med folk man ikke er vant til burde alle kaste sig ud i - Man får et helt andet syn af sine medspillere i kampagnen - og hiver det gode spil med tilbage til kampagnen!"
Spiller til Del 2.