Sikkerhed

Sikkerhed og Førstehjælp

Førstehjælp:

Harreskovshytten (arrangørbunkeren) og Roulerne (se kort) – her er mulighed for at få førstehjælp, samt blive kørt til akutmodtagelsen, hvis uheldet er ude. Det er derudover muligt at få adgang til basal første hjælp hos Det Tharkinske Handelshus.

Pink bånd/(pink knæklys efter mørkets frembrud):

Hvis der af helbredsmæssige årsager skal tages særlige hensyn fra de øvrige spillere, skal man bære pink bånd.
Pink bånd kan lånes af foreningen og kan udleveres ved officielt tjek ind eller ved henvendelse i arrangørbunkeren

Regler når man bærer pink bånd:
– Du må ikke kaste magi af nogen art, når du bærer pink bånd. Du kan godt blive påvirket af andre spilleres magi.
– Du må ikke indgå i kamp, men du kan selv blive ramt af våben. Hvis en spiller ønsker at påføre en pinkbåndsspiller ingame skade, skal dette gøres ved forsigtig markering.
– Du må ikke bruge evner af nogen art, kun spille rollespil.
– Som pinkbåndsspiller har du kun 1 kp.
– Pink bånd er gældende en fuld spildag af hensyn til de øvrige spillere.

Disse regler gælder også spillere der bærer pink bånd grundet offgame-skader/fysisk tilstand der påkræver forsigtighed som f.eks. en brækket arm, gigt, graviditet mm. Vær derfor meget forsigtig, hvis du som spiller ønsker at påføre en pinkbåndsspiller ingame-skade.

Tryghedspersoner

Vi har vores to tryghedspersoner Christina Bruhn og Carina Tinnesen. Hvis du har et angstanfald, en oplevelse der har rystet dig eller pludselig har brug for hjælp/støtte/omsorg/en at snakke med af andre årsager, er det dem, du skal henvende dig til. Hvis du ikke ved hvor I skoven de befinder sig, kan du henvende dig i Hareskovshyttenhytten, på arrangørtelefonen, eller til en af vores andre bestyrelsesmedlemmer, så skal de nok hjælpe jer.
Hvis I henvender jer til dem i deres funktion som tryghedspersoner mens de er i spil, er det vigtigt, at I benytter deres offgamenavne. Så ved de, at det ikke er rollespil, men et ønske om at tale med dem som tryghedsperson.

Voldtægt/sex i skoven:

Rollespilsforeningen Harreskoven tillader ikke at der spilles på sex og voldtægt i skoven, da der er høj risiko for at der overskrides spilleres/skovgæsters offgame grænser. Signalværdien kan dertil skade foreningen og vores spilleres renomme. Vi vælger fra bestyrelsens side at vurdere hensynet til spillernes tryghed og sikkerhed først, derfor vil det heller ikke blive accepteret på noget tidspunkt.

Effekter:

Såfremt man ønsker at benytte fysiske effekter i spil (pyroteknik, lyskilder, lyd mm), skal disse godkendes af arrangørerne først, af hensyn til Naturstyrelsens regler og sikkerhed generelt.