NYHEDSBREV

Nyhedsbrev fra bestyrelsen - 29. november 2019

Kære medlemmer, så er det endnu engang ved at være tid til en opdatering om hvad vi har arbejdet på.

Da nyhedsbrevet indeholder information der er relevant allerede for denne, decemberspilgangen, er det rigtig vigtigt for os, at I holder jer orienteret via både nyhedsbrev, jeres holdledere og briefing/debriefing, da der er mange informationer at forholde sig til, i takt med, at vi nærmer os generalforsamlingen.

· Først og fremmest: Som nogle af jer nok har set, har bestyrelsen haft et møde med Naturstyrelsen. Det forløb rigtig positivt, og har resulteret i, at vi nu har fået lov til to ting, vi længe har ønsket os.
I foråret skrev byens holdledere til os med et projekt, de kaldte projekt Narabond. Vigtigst heri var, at de kunne forme og rammesætte byen bedre til stemning og spil, og de bad os derfor om at forhandle med Naturstyrelsen om mulighederne for at bygge og sætte telte op i området.
Vi har nu fået lov til at bygge konstruktioner (træborge/palisader/vægge) i højden 1.20m. Reglerne er stadig gældende – I skal søge bestyrelsen om det, der må ikke bruges reb, det må ikke bygges på en sti osv – men nu er det ikke længere noget, hvor der skal søges særskilt hos Naturstyrelsen om det, nu er det noget vi må 😊Til gengæld har vi lovet, at holde øje med, at alt foregår efter vores aftaler.
Endnu bedre er, at vi har fået lov til at sætte telte op i et afgrænset område, i skoven. Vi afventer stadig endeligt svar på hvor mange telte der må sættes op, men de har godkendt, at vi må begynde at bruge middelaldertelte (bundløse stoftelte) i byområdet (Handelshus, Everlen, Hammerly m.fl.). Så de hold der kunne tænke sig at sætte telte op i byen, må meget gerne sende en mail til bestyrelsen derom snarligt, så vi kan få vurderet hvor stort behovet er. Vi håber, at projekt Narabond nu kan fortsætte deres projekt bedst muligt.

· Den 15 december holder foreningen Julefrokost i Baghuset i Ballerup, og det er gratis for alle medlemmer (det koster en 20’er for ikke-medlemmer). Hvis I har tid og lyst, ligger eventet inde på Nordlenets Saga facebookgruppen, hvor I kan melde jer til. Vi glæder os til at se jer!

· I december måned har Savværket juletræssalg, og vi må derfor ikke parkere oppe ved savværkets parkeringsplads (med mindre man selvfølgelig køber et juletræ), så I er desværre nødsaget til at benytte de andre p-pladser der ligger omkring skoven. Der skal derfor også køres ekstra forsigtigt, når I bruger kørselstilladelsen søndag sen eftermiddag, da der kan være en del civilister på og omkring p-pladsen.

· På søndag har Naturstyrelsen givet lov til, at der kan afholdes julemærkeløb i dele af vores spilområde. Da det er ganske kortvarigt, og noget der går til et godt formål, beder vi jer vise hensyn og give dem et smil med på vejen – de er også blevet informeret om, at der kan stå en ork eller to i vejkanten og heppe, så løberne allerhøjest bliver behageligt overraskede 😉

· Regeludvalget arbejder til stadighed på højtryk for at få skemaerne klar til jer så snart som muligt. Vi er blevet færdige med grundskemaerne, og mangler nu at få undersystemerne på plads (urtesystem, lægesystem, alkymisystem osv). Vi nærmer os afslutningen, men af frygt for ikke at kunne levere på klokkeslættet, melder vi først ud når det er helt færdigt. Dog arbejder vi netop nu ud fra, at vi forventer at kunne holde juleferie i år, så ambitionerne om en snarlig afslutning er store 😉

· Vi har fået mulighed for, at tilkøbe foreningen et databasesystem, der giver os mulighed for at have skemaerne online, inkl. Online opdateringer mm. Da det oprindeligt er udviklet til en anden kampagne, skal der laves en del ændringer, for at det passer til vores kampagne, og vi er igang med at forhandle om de tilkøbsmuligheder der skal til. Muligheden passer utroligt godt i forhold til de nye skemaers timing, og fordi systemet allerede er lavet til rollespil, koster det langt fra lige så meget, som hvis vi skulle have lavet vores eget fra bunden. Dog er der tale om en større udgift, og det vil derfor være et punkt til generalforsamlingen. Bestyrelsen er blevet forelagt muligheder, begrænsninger samt en test-adgang, så vi med rimelighed kan præsentere dets muligheder til generalforsamlingen.

· Der vil komme en indkaldelse til Generalforsamlingen i december, men allerede kan vi nu informere jer om, at det kommer til at finde sted i Hareskovshytten, den 26 januar, så I må meget gerne sætte kryds i jeres kalender.

Vi ses i skoven på søndag 😊

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *