Nyhedsbreve 2020/2021

Nyhedsbrevene er blevet lagt op i Facebook-gruppen i løbet af 2020 og foråret 2021, men er nu samlet herunder.

10. maj 2021

Generalforsamling

Så har vi fået booket en dato til at afholde generalforsamling, så vi har en bestyrelse og arrangørgruppe klar til når der endelig åbnes helt op igen.  Selve indkaldelsen med alle de officielle coronaregler, tider mm. tilgår indenfor en uge, men allerede nu, vil vi gerne bede jer sætte kryds i kalenderen den 26 juni 2021. Det er planen at afholde generalforsamlingen udendørs, da antallet af forsamlede personer udendørs ikke længere har nogen øvre grænse fra den 11 juni, og vi vil naturligvis gøre vores for at sørge for overdække, kaffe mm., i tilfælde af, at vejret ikke er helt med os. Man vil kunne melde sig ind i foreningen på dagen, forudsat man melder sig ind senest en time før generalforsamlingen starter. Vi kan allerede nu melde, at coronapas er påkrævet – dette er i direkte rød tråd med de generalforsamlingsretningslinjer vi har modtaget fra Bifrost, og der afviges ikke fra disse.

Vi har planlagt den weekend således, at vi starter lørdagen med generalforsamlingen, efterfulgt at en udendørs sommerfest. Nej, festen vil ikke blive helt det samme som den plejer, men det er vores erfaring, at folk plejer at nyde godt af at snakke med hinanden, den nytilgående bestyrelse og dertilhørende arrangører, og vi håber også på, at få muligheden for at takke for denne gang, og finde tid til at hygge os med jer.

Junispilgang

Vi har ventet og håbet, men da der indtil den 11 juni ikke er mulighed for at samle mere end 100 personer udendørs i foreningsregi, har vi valgt ikke at afholde spilgangen. Vi synes heller ikke det er rimeligt, at bede arrangører om at stille op en enkelt gang, med et plot der muligvis ikke passer til det, den tiltrædende arrangørgruppe ønsker, og derfor vil vi nøjes med at sige, at I er velkomne til at tage ud og hygge jer i skoven og fortælle warstories, bygge på jeres lejr eller lignende – skoven er booket til vores forening den weekend.

DUF Covid-19 nødpulje

Vi søgte, endnu en gang, DUF’s Covid-19 Nødpulje, for at få dækket flere af de områder, der normalt ville skulle dækkes af medlemskaber. Og DUF har været så fantastiske at tage godt imod vores ansøgning, så vi træder af med en god smag i munden, når vi kan overlade foreningen med en sund økonomi – vi blev nemlig bevilget 76.000 kroner til foreningen. Pengene er øremærket til bestemte udgifter vi har fast.

Cafeaften

Vi arbejder på at få afholdt en cafeaften i maj og Juni på Cafe Staalvand. Så snart vi har svar fra Cafe Staalvand om det kan lade sig gøre, kommer vi med en melding og et dertil oprettet event.

Container- og Skraldedag

Container- og Skraldedag afholdes samme dag, Grundlovsdag, den 05 juni. Der bliver oprettet et event snarest, så man kan tilmelde sig. Såfremt man ønsker at bidrage, forventes man at kommentere i en afstemning i eventet, om man er på skraldeindsamling eller containerrenovering. Der vil (desværre) også være en hardcore rengøringsopgave, efter musene har bygget deres eget kongerige i vores fravær.

Vi glæder os virkelig til at se jer igen!

Mvh Bestyrelsen

28. marts 2021

Kære medlemmer,

Vi har prøvet at fyre Corona adskillige gange, men det er ikke lykkedes os endnu….

Derfor må I, endnu engang, nøjes med at få updates fra os på skrift.

DUF Covid-19 nødpulje

Vi har søgt DUFs Covid-19 nødpulje endnu en gang, så vores forening og den fremtidige bestyrelse har de bedst mulige betingelser for en god start i den (forhåbentlig) nære fremtid. Vi giver en melding, når vi har fået svar på den.

Skraldedag

I og med, at vores forening nu må holde arrangementer for op til 50 personer, tænkte vi, at vi vil afholde en skraldedag. Skoven bliver brugt mere end sædvanligvis, da mange, ligesom os, bruger det som et fristed. Derfor ville det være en god første aktivitet at afholde, inden vi kan spille i skoven igen. Der vil komme en melding med datoer, når vi har fundet nogle frem, og der vil naturligvis blive taget diverse coronaforbehold.

Containerdag

Ja, hvordan mon vores kære containere har det indeni, efter næsten et helt år uden aktivitet? Vi ved i hvert fald, at vi ikke blev færdige med at lave de nye rum (dog fik vi målt af og købt ind). Derfor vil der også blive meldt en containerdag ud, hvor vi håber, at folk med håndværkerevner vil byde ind og give os en hånd. Mandetallet på arrangementet vil dog blive holdt så lavt som muligt, for at sikre, at vi ikke har for mange mennesker ”indendørs” på samme tid. En melding med konkret dato hertil følger også.

Generalforsamling

Vi har besluttet at efterstræbe en fysisk generalforsamling. Det er vigtigt for os, at I kan stille spørgsmål og snakke sammen et år, hvor hele bestyrelsen udskiftes. Der er indtil videre to grupperinger der har meldt til os, at de ønsker at stille op, og vi synes derfor det er bedst at afholde den fysisk. Vi afventer derfor, at man må samles 100 personer i foreningsregi. Tallet 100 er taget ud fra, at vi aldrig har været over 100 til en generalforsamling. Vi efterstræber også at afholde arrangementet udendørs hvis muligt, for at alle kan holde en god afstand og sikkerheden er optimal.

Regelsystem

Ja, vi ved, at I har ventet længe. Dog er bestyrelsen overgået til forretningsorden, da vi har været nødt til at udskyde generalforsamlingen på grund af Covid-19 restriktionerne. Forretningsorden betyder, at vi ikke må indføre store, nye ting, og vi synes heller ikke, det vil være rimeligt, at det er noget nær vores sidste handling, inden vi går af. Men det får ikke regelsystemet til at forsvinde. Begge af de grupper der stiller op til bestyrelsen har den fulde mulighed for at takke ja til regelsystemet, til at plukke i det, søge rådgivning til det, få hjælp til lancering mm. Men det giver mening, at skiftet til ny bestyrelse, og dermed også arrangører, går hånd i hånd med det regelsystem der fremadrettet skal bruges i skoven. Begge grupperinger er orienteret om muligheden for at tage systemet i brug.

Medlemmer 2021

Vi er i gang med at undersøge, hvad der er den bedste løsning for at I kan melde jer ind i 2021, herunder en integrering af Bifrost systemet ForeningLet der er blevet lanceret i starten af året. Vi melder ud, når vi ved mere.

Regnskab 2020

Selv om vi ikke har afholdt generalforsamling i år, har Thomas Roslund naturligvis lavet det årsregnskab, der fast ligger til godkendelse ved hver generalforsamling. Meldingen fra vores kasserer er, at regnskabet ser fornuftigt ud, og vi har en sund økonomi generelt.

Vi savner jer, og vi glæder os til at se jer igen!

Mvh Bestyrelsen

31. august 2020

Kære medlemmer

Så har vi snart septemberspilgang – vi hænger i, og får det bedste ud af det, trods corona – men vi skal stadig bede jer om at følge alle de nye særregler, der blev implementeret sidst, og vi må derfor insistere på, at alle læser den corona-instruks vi har lagt op. Da der både er tale om ændringer i hvem der må deltage, opsætning, briefinger, regler, sikkerhed kamp og meget andet, er det RET vigtigt at du læser det hele. Ja, det er langt –men det handler om jeres sikkerhed 😊

Nye arrangører

Tak fordi I tog så godt imod Mikael Møller og Niklas Plum sidste spilgang! De havde en forrygende start, og I udfordrede dem på den gode måde 😊

Ændring af pinkbåndsregel

Som nogle af jer lærte sidste spilgang, så har vi ændret pinktbåndsreglen. Vi gentager den dog lige et par måneder endnu, så alle er med på, hvordan de nye regler omkring pink bånd virker. Så fremadrettet vil pink bånd betyde, at man skal passe særligt på bæreren – hverken mere eller mindre. Fremadrettet kan en pinkbåndsspiller bruge alle evner undtagen kampevner/kampmagi. Så længe der er corona-varsel, vil pink bånd også betyde, at man skal holde to meters afstand. Hvis man som spiller så finder sig selv i situationen, at der er en pinkbåndsspiller man gerne vil slå på, går man hen til dem, indtil man har to meters afstand til dem, og hugger i deres retning med sit våben. Pinkbåndsspilleren skal derefter lægge sig ned, og være på nul/bevidstløs. Ligeledes ”røver” man dem, ved at lægge en hånd på hovedet og sige ”jeg søger dig – hvis du har nogen værdigenstande, så læg dem på jorden, hvor jeg kan samle dem op, uden at komme for tæt på dig”.

Ændring af Head-shot regel

Slag i ansigtet sker jævnligt, men vi har ikke ”råd til” at det sker, så længe corona florerer, da det kan være en kilde til smittespredning (at overføre snot/savl/mundvand/sved fra den første du slår, til den næste du slår). Derfor er den midlertidige regel som følger: Kommer du til at slå nogen i ansigtet, går du øjeblikkeligt på nul. Det gør du, så du kan trække dig ud af kampen, og rense dit våben med en vådserviet.

Spillere uden hold

Vi har stadig nogle spillere der ikke er på et hold. Hvis de spillere forventer at komme i skoven til august, vil vi gerne bede dem om at sende en mail til bestyrelsen, så vi har et overblik over hvem og hvor mange der kommer til spilgangen. Derudover vil der blive arrangeret en lille samlet briefing for spillere uden et hold. Så hvis du ved din ven/veninde har planer om at komme ud og spille, så giv dem lige et ping i den her tråd, så de kan se, hvad der skal til, for at komme ud og lege med resten af os. Jakob Krøyer organiserer ikke-medlemmer der vil i skoven – find ham på facebook, han har lavet et opslag i Nordlenets Saga.

Coronaansøgning 2.0

DUF har udbudt en ny ansøgningsrunde til dem der blev afvist i første runde, så vi søger igen, i håbet på at få nogle støttepenge til foreningen, der kan dække både tabte indtægter og ekstraudgifter.

Sommerfest

Tak for en super sjov og hyggelig sommerfest! Det var skønt at se SÅ mange af jer. Vi fik dog en lille forskrækkelse, da vi i nogle dage troede, at et af de deltagende medlemmer muligvis havde corona – vi slap med skrækken, og vi opfordrer derfor fremadrettet til – at I kun krammer jeres allernærmeste venner, så vi minimerer smitterisikoen. Men – tak for en god fest – det var rart at kunne samles, efter så lang en pause fra jeres gode selskab.

26. juli 2020

Kære medlemmer.

Selv om landet er ramt af corona, kan vi heldigvis spille rollespil her til august. Der er dog en del forbehold og nye regler vi skal følge, og vi må derfor insistere på, at alle læser den corona-instruks vi har lagt op. Da der både er tale om ændringer i hvem der må deltage, opsætning, briefinger, regler, sikkerhed kamp og meget andet, er det RET vigtigt at du læser det hele.Ja, det er langt – men så tænk på hvor lang tid det tog at skrive det hele! 😛

Nye arrangører

Vi efterspurgte for noget tid siden, at man gerne måtte skrive til bestyrelsen, hvis man ønskede at blive arrangør. Og nu har vi gode nyheder:

Fra august vil Mikael Møller indgå i arrangørgruppen som trainee, og vi glæder os meget til at se, hvad han bringer til bordet. Mikael har en solid portion erfaring som scenarie-arrangør, og da han også har spillet i vores forening en del år efterhånden, er vi ikke i tvivl om, at han er et scoop at få ind i arrangørgruppen.

Fra august vi Nicklas Plum starte som arrangørelev, under Dianas supervision, så han også kan blive en del af arrangørholdet. Nicklas har både års erfaring i at arrangere online rollespil som gamemaster for 200+ spillere, samt årelang erfaring med foreningsarbejde. Lang historie kort er forskellen på trainee og elev, at en trainee max har en 3 månederes prøveperiode, hvor en elev har mere fokus på læring end på at bidrage, og derfor også har en længere prøveperiode.

Hvis I undres over, hvorfor det er Diana der oplærer ham er svaret, at Diana tilgår arrangørgruppen, indtil næste generalforsamling. Det gør hun som tovholder, da Monika går på barsel om nogle måneder, og det er vigtigt for os, at der kan komme fokus på en stabil, velfungerende kampagne frem til den næste generalforsamling (og forhåbentligt længe derefter).

Ændring af pinkbåndsregel

Vi har længe tumlet med pink-båndsreglen, da den både fungerer som beskyttelse og straf, og det er vi egentlig ikke så glade for. Efter coronaens indtog blev det klart for os, at det ikke skal bruges som straf. Så fremadrettet vil pink bånd betyde, at man skal passe særligt på bæreren – hverken mere eller mindre. Fremadrettet kan en pinkbåndsspiller bruge alle evner undtagen kampevner/kampmagi. Så længe der er corona-varsel, vil pink bånd også betyde, at man skal holde to meters afstand. Hvis man som spiller så finder sig selv i situationen, at der er en pinkbåndsspiller man gerne vil slå på, går man hen til dem, indtil man har to meters afstand til dem, og hugger i deres retning med sit våben. Pinkbåndsspilleren skal derefter lægge sig ned, og være på nul/bevidstløs.

Ændring af Head-shot regel

Slag i ansigtet sker jævnligt, men vi har ikke ”råd til” at det sker, så længe corona florerer, da det kan være en kilde til smittespredning (at overføre snot/savl/mundvand/sved fra den første du slår, til den næste du slår). Derfor er den midlertidige regel som følger: Kommer du til at slå nogen i ansigtet, går du øjeblikkeligt på nul. Det gør du, så du kan trække dig ud af kampen, og rense dit våben med en vådserviet.

Spillere uden hold

Vi har stadig nogle spillere der ikke er på et hold. Hvis de spillere forventer at komme i skoven til august, vil vi gerne bede dem om at sende en mail til bestyrelsen, så vi har et overblik over hvem og hvor mange der kommer til spilgangen. Derudover vil der blive arrangeret en lille samlet briefing for spillere uden et hold. Så hvis du ved din ven/veninde har planer om at komme ud og spille, så giv dem lige et ping i den her tråd, så de kan se, hvad der skal til, for at komme ud og lege med resten af os. Kun medlemmer får adgang til spilgangen i august, så hvis nogen fra dit hold mangler at blive medlem, så bed dem endelig om at skrive til bestyrelsen, hvis de vil meldes ind til august – så skal vi nok koordinere det med dem.

Coronaansøgning afvist

Vi ansøgte om DUFs corona-pulje til foreninger der blev ramt på økonomien, men da 355 foreninger søgte om 17 millioner ud af en pulje på 2,5 millioner, var det desværre ikke os der blev tildelt midler. Derfor er vi glade for, at vi har passet lidt på pengene de sidste par år, så vi kan overleve. Vi skal nok give jer indblik i økonomien når vi selv har et nærmere overblik, men allerede nu gør indkøb af håndsprit, diverse print, indkøb af knæklys – samt manglende medlemskaber og endagsbetalinger– at vi mangler omtrent 70.000 ifølge det lagte budget for året. Vi giver lyd, når vi ved mere.

Sommerfest

Den 22 august holder vi den årlige Sommerfest for foreningen. Af hensyn til corona-reglerne vil der være endnu mere fokus på at holde det udendørs i år. Dertil vil vi lave tilmelding, så vi har et overblik over hvem og hvor mange der deltager, så vi kan smittespore, hvis det skulle blive nødvendigt. Så vi ved godt, at det der med facebook-events og deltagelse nogle gange smutter, men lige netop denne gang er det ekstra, ekstra vigtigt, og vi håber på at se så mange af jer som muligt. Hvis nogen har brug for afstands-hensyn, vil det være muligt at få udleveret pink bånd/knæklys, så andre kan se, at de skal holde behørig afstand til vedkommende. Vi håber på at se så mange af jer som muligt, for vi har savnet at se jer, og vi tror, at det kan være godt for os alle sammen, at få delt nogle warstories med hinanden igen. Corona kan selvfølgelig komme på tværs, men indtil videre forventer vi, at arrangementet løber af stablen som planlagt 😊

18. marts 2020

Kære spillere.

Dette nyhedsbrev skrives desværre med et tungt hjerte. Mange af os er påvirket af Coronavirus, men som om det ikke var nok, er rollespilsmiljøet blevet ramt af en tragedie i dag. Sebastian Boiken - ven, skaber, fjollerøv, ildsjæl, arrangør og rollespiller, er desværre død af et hjertestop. Han har betydet meget for mange af os, både i kampagner, for sommerscenarier og som det fabelagtige menneske han var. Han havde en evne til at være en provokatør og en ildsjæl, der kunne irritere folk grænseløst det ene øjeblik, og så vinde dem med sit store hjerte og sit drive det næste øjeblik. Han var og er elsket af mange, og han vil være savnet.

Vi ville gerne fortsætte med gode nyheder, men den bliver svær. Som følge af myndighedernes anbefalinger, er vi desværre nødt til at aflyse april spilgangen og april cafeaften. Bestyrelsen havde desuden planlagt at holde arbejdsweekend den 27-29 marts i et sommerhus, det har vi også aflyst.

Vi gør hvad vi kan fra hjemmefronten, og vi kan kun håbe, at I har mulighed for det samme. Så hvis skoven kalder, så gå en tur derud ❤ Lav noget lækkert kostume derhjemme. Få skrevet den der sang I synes der mangler i skoven. Hvad end der kan inspirere jer, mens vi er lukket inde, og den virkelig verden pludselig minder om et plot fra de sene 90'ere.

Pas på jer selv ❤ Varme tanker fra bestyrelsen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *